Leerkring


Overal zijn bahá’ís en hun vrienden bezig met een wereldwijd leerproces dat helpt om hun capaciteit op te bouwen om de mensheid te dienen. Het vergroten van deze persoonlijke capaciteit kan worden beschouwd als het bewandelen van een pad van dienstbaarheid. Dit wordt gedaan in een reeks cursussen gebaseerd op de Bahá’í-geschriften, ontwikkeld door het Ruhi-Instituut.

Voor al diegenen die, bezorgd over de toekomst van de mensheid, verlangen naar de verbetering van de wereld, stellen we hier het eerste boek in onze hoofdreeks van cursussen beschikbaar, Bespiegelingen over het Leven van de Geest. Het boek is beschikbaar voor iedereen die wenst deel te nemen aan het mondiale gesprek dat in de Bahá’í-gemeenschappen overal ter wereld gevoerd wordt over de verbetering van de wereld.

Iedereen wordt dan ook gevraagd om het boek te bestuderen en de inhoud ervan te bespreken met een paar vrienden. U bent van harte welkom om contact op te nemen als u het boek bij u in de buurt of online wilt bestuderen.

Help je ook graag mee aan een mooier Utrecht? Neem vrijblijvend contact op!